Taxi Zaltbommel bestellen


Wil je vervoer aanvragen, een prijsopgaaf, of meer informatie krijgen? Stuur onderstaand contactformulier, je ontvangt zsm onze reactie. Of bel, SMS/ app, of mail ons.

+31 6 83 84 90 97
info@taxizaltbommelbv.nl

Vervoer heeft plaats op basis van aanvraag en beschikbaarheid volgens vooraf gemaakte afspraken over datum, tijd, plaats en prijs.

Betaling gebeurt door (gedeeltelijke) voorafgaande overmaking, in contanten, of door middel van een tikkie en PIN betaling in de auto. Voor reguliere gebruikers is rijden op rekening mogelijk, vraag naar de voorwaarden.

Op alle vervoer van Taxi Zaltbommel bv zijn de Algemene Voorwaarden voor zorgvervoer en taxi van toepassing (zie onderstaand).

Algemene Voorwaarden & Klachten


Taxi Zaltbommel hanteert de in de branche gebruikelijke voorwaarden. Je kunt deze onderstaand lezen en downloaden. Op verzoek sturen wij je de algemene voorwaarden afzonderlijk toe.

Wij willen tevreden klanten. Toch kan het zijn dat je niet naar wens en verwachting wordt vervoerd. Meld je onvrede in de eerste plaats direct bij de chauffeur. Wil je schriftelijk een klacht indienen? De chauffeur geeft je op verzoek een klachtenformulier. Ook kun je je klacht via deze link digitaal indienen. Op aanvraag sturen wij je een schriftelijk klachtenformulier toe.

Wordt je klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je je tot de Landelijke Geschillencommissie Taxi richten.